Produsen PCB Kompetitif

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd.

minangka salah sawijining produsen PCB terkemuka ing China sing duwe spesialisasi ing produksi PCB, perakitan PCB, desain PCB, prototipe PCB, lsp. layanan manufaktur elektronik.

Perusahaan kasebut didegaké ing wiwitan taun 2006 ing perusahaan Shajiao, Kota Humen, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Pabrik kasebut nyakup area produksi

10000 meter persegi kanthi kapasitas saben wulan 50000 Sq. meter lan duwe modal terdaftar 8 yuta RMB.

Profil Perusahaan

Perusahaan iki duwe 800 karyawan, kalebu 10% riset lan pangembangan; 12% kontrol kualitas; lan 5% tim teknologi profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri PCB.

Produk utama perusahaan yaiku 1-40 lapisan PCB, kalebu MCPCB (papan adhedhasar tembaga lan aluminium), FPC, papan kaku_flex, PCB kaku, papan adhedhasar keramik, papan HDI, papan Tg dhuwur, papan tembaga abot, papan frekuensi dhuwur lan majelis PCB . Produk kita akeh digunakake ing industri industri, medis, telekomunikasi lan otomotif, komputer, lsp.

Kita bisa nyedhiyakake prototipe giliran cepet, batch cilik lan akeh produk. Kita bisa ngatasi kabeh syarat sing paling angel kanthi gampang. Produk lan layanan berkualitas tinggi bakal mbantu sampeyan nambah kualitas produk, menehi kauntungan rega, lan pungkasane nggawe sampeyan luwih kompetitif ing pasar.

Kita nindakake sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake linuwih lan stabilitas kualitas produk. Produk PCB kita diperiksa kabeh liwat proses produksi PCB kanggo njamin papan sirkuit cetak sing paling berkualitas bisa dikirim menyang sampeyan. 

Kita wis lulus sertifikasi UL, lan IATF16949. Kita yakin manawa kualitas iku urip, lan ngupayakake nol cacat minangka target kualitas. Tperusahaan kasebut ngetrapake filosofi bisnis "jujur, rajin, kualitas dhisik, layanan luwih dhisik", Adhering budaya perusahaan sing apik banget kanggo wong, kanggo nggayuh kahanan win-win kanggo mitra lan masarakat.

Kita pengin krungu saka sampeyan yen sampeyan duwe pitakon utawa syarat khusus.

history img

2019

Nggawe Unit Bisnis SMT kanggo nyedhiyakake layanan mandheg kanggo pelanggan.

2018

Madeg pusat riset lan pangembangan.

Persiyapan kanggo departemen Bisnis SMT.

2017

Pabrik kasebut pindhah menyang lokasi anyar lan nambah produksi lan uji coba peralatan anyar.

Lulus IATF16949

2010

Nggedhekake kapasitas produksi nganti 30000 Sq.m saben wulan.

2008

wiwiti ngenalake lini produksi MCPCB, ngasilake landasan tembaga lan PCB landasan aluminium.

2006

KangNa Electronic Technology Co., Ltd. didegake.

Sertifikasi

zhengshu-1
zhengshu-2
zhengshu-3
zhengshu-4
zhengshu-5

Kebijakan Manajemen

High quality

Kualitas dhuwur

Ati-ati nggawe saben produk supaya bisa dadi butik

Kacepetan cepet

Tindakake kabeh pesanan kanthi serius lan priksa manawa pengiriman tepat waktu

Fast speed
Characteristic

Karakteristik

Dadi wani kanggo ngadhepi saben panjaluk, inovasi kanthi syarat khusus

Integritas

Setya kanggo kabeh pelanggan lan nyedhiyakake layanan sing memuaskan

Integrity