banner01
banner02
banner03

Napa PILIH KAMI?

KangNa Electronic Technology Co., Ltd. duwe tim teknis profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri PCB.

MCPCB

MCPCB

Jinis logam: Basis aluminium

Jumlah lapisan: 1, Lumahing: Gratis timbal HASL

hdi

HDI

Tipe bahan: FR4

Kekandelan papan rampung: 1,60mm, Ketebalan tembaga rampung: 35um

Babagan Kita

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd.

Dongguan Kangna Electronic Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen PCB terkemuka ing China sing khusus nggawe produksi PCB, perakitan PCB, desain PCB, prototipe PCB, lsp. Layanan manufaktur elektronik. Perusahaan kasebut didegaké ing wiwitan taun 2006 ing perusahaan Shajiao, Kota Humen, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Pabrik kasebut nyakup area produksi 10000 meter persegi kanthi kapasitas saben wulan 50000 Sq. Meter lan duwe modal terdaftar 8 yuta RMB.

KATEGORI PRODUK

Produk utama perusahaan: MCPCB (papan adhedhasar tembaga lan aluminium), FPC, papan kaku_flex, papan adhedhasar keramik, papan HDI, papan Tg dhuwur, papan tembaga abot, papan frekuensi dhuwur, perakitan PCB, lsp.